Followers

Monday, March 29, 2010

Bunga Sisik Ikan

Bunga sisik ikan yang menggunakan pelbagai jenis labuci...


12 comments:

  1. kalu nk tempah yg mcm ni..bpe lama masa yg diperlukan?

    ReplyDelete
  2. to nina..

    biasa jahit tak lama tp tunggu Q yg lama...

    ReplyDelete
  3. sweet nya yg ni kak eeda... bunga dua kuntum tu duk tang mana ek?

    ReplyDelete
  4. owh..gitu yer..
    at least kalu nk antar tempahan ada x dlm sebulan awal dr tarikh yg kite nk?
    kalu leh kak eeda, nk gak tau bpe upahnya kalu nk tempahan sebegini?

    ReplyDelete
  5. cantiknya design bunga ni..tak puas tengok!!
    manik2 nie beli kat Lovely Beads ke..

    ReplyDelete
  6. to sheik...
    time kasih...ada yg li kat lovelybeads & bunga reben.

    to nina...
    actually tgok baju tu smpai kat tangan akak bila dan pd tangan akak ada berapa helai..klu x byk kat tangan akak seminggu dua dah leh siap...klu byk lambatlaa...
    harga pula bermula dr rm160-200 bergantung pd pattern. jenis material, berapa byk manik labuci yg digunakan & sebagainya..

    ReplyDelete
  7. owh begitu yer..

    nant bile baju nina siap, nina akn tel akak utk tempah jahit manik. sepasang je. baju tunang. kalu nk anta baju by hand mcm mana? kak eeda bg alamat leh? nk anta by pos, risau bj xsampai jew..

    ReplyDelete
  8. cantik nya manik2 baju kakak..sya ni pn baru mula bejinak2 dlm seni memanik ni.hehheh harap dpt tunjuk ajar la dr teman2 yeng seangkatan..tq tq tq designe beeds kakak semua cantik cantik..

    ReplyDelete
  9. to nina..
    ok, nnti bila bj dah siap call akak..

    to MysWeEtCiNCalLife
    boleh apa salahnya...apa yg boleh ditunjuk akak leh tunjukkan..

    ReplyDelete
  10. to nina.
    bila dh siap bj call akak.

    to MysWeEtCiNCalLife.
    tq

    ReplyDelete

Membership BFC